Veleposlaništvo RS v Budimpešti /Novice /
26.05.2010  

OBVESTILO PODJETJEM ZA UDELEŽBO NA SEJMU V GYŐRU 2010

Organizator sejma GYORI VASAR v Gyoru, Madžarska ponuja za Veleposlaništvo Republike Slovenije na Madžarskem brezplačen rastavni prostor. Omenjeni razstavni prostor je namenjen prestavitvi slovenskega gospodarstva, kulture in turizma. Sejem v GYŐRU, ki bo potekal od 10. do 14. junija 2010 je eden najpomembnejših sejmov v Zahodno – podonavski regiji, v bližini slovaške in avstrijske meje in bo letos že dvajsetič odprl svoja vrata. Sejem združuje štiri različne dogodke v enem: (AGRORAAB - sejem kmetijstva in živilske industrije, ÉLETTÉR- sejem gradbeništva in spremljajočih dejavnosti, GYŐRI ÁLTALÁNOS VÁSÁR- splošni sejem).

Sejem je namenjen predstavitvi dejavnosti s področja, gradbeništva, notranjega dizajna, informatike, strojev, prehrambene industrije, potrošnega blaga, higiene in dobrega počutja, kmetijstva, sadjarstva, gozdarstva, embalaže, shranjevaja in hlajenja.

S tem obvestilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga ima v okviru omenjenega sejma na voljo Veleposlaništvo Republike Slovenije na Madžarskem. V okviru brezplačne stojnice imajo slovenska podjetja in institucije možnost predstavitve svojih izdelkov in storitev s promocijskimi gradivi. Organizator v času sejemskega dogodka pripravlja tudi mednarodno poslovno srečanje, ki omogoča seznanitev zainteresiranih z gospodarskimi priložnostmi v določeni državi.

Za vsa slovenska podjetja, ki bodo nastopila v okviru stojnice bo v primeru interesa v času sejma Veleposlaništvo Republike Slovenije v Budimpešti organiziralo poslovna srečanja s tujimi podjetji. Vse stroške, ki so povezani z udeležbo na sejmu krijejo podjetja sama.

Za dodatne informacije lahko pokličete Veleposlaništvo Republike Slovenije v Budimpešti.  Kontaktna oseba je gospa Ksenija Škrilec, tel.: 0036 1 438 56 16 ali elektronska pošta: ksenija.skrilec@gov.si.